Bladerrr

En ny hobby har gjort sig hemmastadd i min vardag: Rullskridskor!
I vardagligt tal kallar jag dem blades. Jag är så fake-cool man kan bli, jag har solglasögon då jag åker, bara nästan snitsig ‘sport’outfit och åker vacklande över torget. Men det är hur skojigt som helst. Även om benen är sjuka, även om alla kläder är genomsvettiga, även om jag nästan krockade med två små knoddar igår (det slutade med att jag åkte in i en häck och en elbox). Ännu har jag inte fallit en enda gång, med tanke på att jag senast rullade för ca fyra år sedan är det otroligt. Däremot har jag gjort bort mig x antal gånger, genom att tappa balansen och frenetiskt flaxa med armarna på mycket allmänna och befolkade platser, klantat mig i höghustrappor, åkt i racerfart i nedförsbacke för att sedan upptäcka en två meters ‘gap’ var asfalt var ‘avskalat’. Bland annat. Jag kan ändå glädjas åt att jag lekande lätt kan kombinera mitt nyfunna intresse med pojkvännens ständiga skejtande utomhus. Grupprullande?
Se upp om ni ser ett frenetiskt flaxande svettmonster på blades i Vasa centrum.

I måndags var det urvalsprov till utvecklingspsykologi på ÅA. Jag for inte dit. Nu känns det lite bittert, men jag hade verkligen inget där att göra. Boken hade jag bara hunnit börja på, jag var mer stressad än vad är möjligt och så hade jag en mycket viktig sak att uträtta på samma tidpunkt som provtillfället. Om det räcker för att sumpa en av mina få chanser att få studieplats tills i höst vet jag ej. Det är dumt att vara klok i efterhand, ändå sportar jag med det.
Dock är jag officiellt student, tack och lov! Höll på att dö i nervositet då jag sökte mitt namn i Vasabladet men där fanns jag. Ett E lyckades jag klämma fram, och nöjd är jag över den bragden :-) Välkommen på studentkaffe.

Jag hatar surrande objekt. Kryp, som hör sommaren till. De är okej utomhus men inomhus blir det ruskigare än ruskigt. Kalla mig feg, men dagens panikattack skrattar jag inte åt. Blä!

Annonser
Bladerrr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s