Tankeutkast.

Jag fick en insikt här i veckan.

För ett år sedan mådde jag dåligt, riktigt dåligt. Arbetade deltid på två ställen, var slutkörd efter tre-jobbs-sommaren och orkade knappt ta mig till skolan alls. Det var kallt och mörkt som i graven. Jag sov aldrig. Började ta till mediciner, både för sömnen och humöret och lite till. Jag borde ha varit sjukskriven. Det blev jag ungefär en månad senare istället, när kroppen inte orkade mer.

När jag jämför med idag, känns det overkligt. Var det verkligen så illa? Jag kommer inte ihåg så mycket sist och slutligen. Dagarna flöt ihop till en grötig massa, jag träffade knappt några vänner alls. Det känns ännu mer overkligt att jag faktiskt tog mig ur det, och gjorde något åt det hela. Detta har lett till att jag nu har nya studier, en ny miljö, och nya tankebanor. Det är ett av de bästa valen jag har gjort, att lägga om helt och hållet.

I slutskedet av förra hösten isolerade jag mig helt, satt hemma och var ganska apatisk. Jag började lyssna mer och mer på Rockrepubliken, och X3M överlag, och bekantade mig plötsligt med en drös av nya människor. Jag tror det hjälpte en bra bit på vägen, även om det sedan höll på att barka helt åt helvete. Point being, att communityn verkligen varit ett ställe att ventilera och känna sig välkommen. Speciellt Rockrepublikschatten har varit alldeles fantastisk. Därför är det förbannat synd, att det snart är slut på ett fint program, som jag verkligen tyckt om. Uppsvingen jag fick en gång i veckan, det betydde mycket, och gör det fortfarande.

Det gångna året har varit tungt, men samtidigt har det gått otroligt snabbt. För en gångs skull kan jag säga att jag kanske gjort lite bra ifrån mig, mitt bland skiten.

Kata tackar och bockar.
alt
Bilden tagen i oktober 2010.

Annonser
Tankeutkast.

8 reaktioner på ”Tankeutkast.

 1. Lustmord skriver:

  Och här är du nu, starkare och välmående. Tänk vad man går igenom, vad jobbigt det är. Ibland blåser det stormvind. Men man lär sig under stormen.

  hälsar en som känner igen sig.

 2. Ileea skriver:

  Jag är så ofantligt glad över att du har kommit över helvetesåret och hittat rätt plats. Du liksom alla andra förtjänar att må bra, lilla säl.

 3. kairi skriver:

   Äsch, jag tänkte säga som Ileea, jag är jätteglad över att du kommit över det där! Känner igen mig till viss mån "Var det verkligen så illa" You rock girl! O du e så SNYGG! :D

 4. Banankokaren skriver:

  Understödes! Communityn är ofta en väldigt fin och behövlig plats!
  Megastrongt av dig att du lyckades släpa upp dig från mörkret! Applåder! :)

 5. kata747 skriver:

  Nu känns ju det här som en sliskigt klyschig föreläsning om hur livet har tagit sin vändning till det bättre, sådär som en korsstygnsbroderad tavla: "Var dag är en sällsam gåva, en skimrande möjlighet" :-D Men då får det vara så!

  Lustis – Så sant som du säger! Hur mycket skit man än gått igenom blir man ändå på något sätt klokare av det i slutändan.

  Ileea
  – Tack. Tack för att du finns. Alla andra sälar borde också få ha det bra.

  Gary
  – Helt bäst, alltså! Jag finner inga ord! Jag vet inte vad jag ska göra utan den nu sen.. vi får la skapa ett nytt forum!

  kairi – Tack du! Det är hemskt att inse hur destruktiv man en gång varit.

 6. Gary_L_Grape skriver:

  Jag gillar korsstygnsbroderade tavlor – men bara om de har det budskapet som en av mina släktingar fick av sin bror: Helvetes Jävla Skit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s