Fasor

Efter ett solobesök till IKEA (15€ på 25 minuter!) innehar jag ett bord. Ett bord! Nu behöver jag inte längre jobba i fåtöljen med datorn i famnen och utveckla laptopcancer. Laptopcancer är en av mina största fasor för tillfället. Att datorns värme grillar mina ben och jag förvandlas till en spätelsk skorpa, medan datorn smälter ihop till en giftklump i min famn. Den andra fasan är att min migrän beror på en ilsken tumör i huvudet som vill äta upp mig inifrån. Ibland är jag helt övertygad om saken, eftersom migränen bara blir värre, men vågar inte googla diagnos. Då skulle jag säkert få för mig att skjuta mig själv i pannan för att få det sista ordet mot den dumma tumören. Som kanske inte ens finns, men ni vet.

I vilket fall som helst så flyr jag iväg till Åbo igen. Åbo får mig alltid på andra tankar.

Dessutom kan man göra mig (och Anne) lite glad genom att titta på förra avsnittet av Kollektivet, var jag figurerar och svettas för fullt.

Photo
PS. Håret behöver akut räddning.
Annonser
Fasor

6 reaktioner på ”Fasor

  1. Här ska inte skjutas några pannor! Däremot kanske ett besök hos en läkare, för att få ordning på huvudet. Bra om huvudet är lite bättre med ett bord i alla fall.

    Hälsa Åbo från mig! Och dra dig norrut snart, så får jag krama dig sanslös.

    1. Jag tänkte nästan ta en bild med leksakspistol mot huvudet, men vill inte publicera stötande material :-D hälsar Åbo jättemycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s